English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници За реклама Галерия Контакти Презентации
Красимира Караджова
Красимира Караджова е Зам. началник на отдел „Човешки ресурси“ и Ръководител на Авиационен Учебен Център във Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД – концесионер на летищата в Бургас и Варна.
Завършила е езикова паралелка в родния град Бургас и е защитила Магистърска степен по Международен мениджмънт в Университет „Проф. Д-р Асен Златаров“. Тази година кандидатства за MBA в London School of Business and Finance. Приета е Global MBA 7th degree.
След завършване на средното си образоване започва работа на летище Бургас, първоначално като сезонен, оперативен служител. По-късно, след завършване на висшето си образование се установява за постоянно в Административен отдел. От 2007 година работи в областта на Човешките ресурси, в началото като Ръководител звено ЧР на летище Бургас, а от 2009 година насам заема настоящия си пост.
Най-много се гордее с проекта, който сама инициира в компанията относно Изграждане и лицензиране на Авиационен Учебен Център Фрапорт Туин Стар. В продължение на 7 години подготвя лично цялата документация по Наредба 27 от 31.03.2000 година, планира и реализира подготовка на инструктори, изготвя ръководство на дейността на учебния център и създава цялостен план за обучения на работниците и служителите в дружеството.
Участва в Програмата за кариерно развитие в дружеството и Стажантската програма като организатор на обучения и като инструктор. Също така има активна роля в още няколко проекта във Фрапорт България, като по-значимите от тях са: Внедряване на корпоративни ценности в компанията и Изготвяне на лидерски стандарти.
През 2018 г. като ръководител на проект, възложен от ръководството приключва успешно амбициозната задача за „Изготвяне на обучителни модули по светотехника на летища и подготовка на инструктори клас В и С“.
Тази година е поканена да открие като първи презентатор „Петата конференция на Човешкия капитал на летища“ в Сингапур през месец юли.
Изключително се гордее, че е част от Българската Асоциация за Управление на хора и член на Етичната комисия.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.