English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници За реклама Галерия Контакти Презентации
Цветелина Пашова – Славилова
Г-жа Цветелина Пашова – Славилова е Ръководител „Персонал, заплати и администрация“ в българския металургичeн завод на немския световен лидер в производството на цветни метали „Аурубис“.
По образование тя е юрист, с придобита  магистърска степен по право от Софийския университет „Св. Климент Охридски“, гр. София, където по-късно защитава и допълнителна специализация по Търговско право, под академичното ръководство на доайена на този клон на правната наука – проф. Огнян Герджиков.
Владее английски език, който изучава по време на средното си образование в Гимназията за преподаване на чужди езици „Алеко Константинов“, в гр. Правец.
На 41 години е и има дъщеря на 17 г.
Професионалният й път започва като юрист в една от водещите компании опериращи с правно информационните системи за българския пазар. Преминава през няколко годишна работа в публичния сектор като юрисконсулт в общинска администрация, за да се установи от вече близо 12 години в компанията, в която работи и досега.
Кариерата си в металургичния завод в гр. Пирдоп тя започва още, когато той е част от белгийската група за производство на цветни метали – „Кумерио“, където около 5 години работи непосредствено в центъра на управлението му като Координатор на Изпълнителния директор и правен съветник в Изпълнителния офис. След още няколко години работа в Правния отдел на компанията, в качеството си на Юрисконсулт, от края на 2014 г. поема функциите и отговорностите на настоящата си позиция в сферата на Човешките ресурси, където отговаря за администрирането на трудовите правоотношения, заплащането и компенсирането на около понастоящем 890 служителя, както и за въвеждането и непрекъснатото развитие на местните и корпоративни политики и стратегии свързани с управлението на човешкия капитал.©2022 bapm.bg. Всички права запазени.