English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници За реклама Галерия Контакти Презентации
Зоя Петкова
Зоя Петкова е Директор Човешки ресурси България, Кипър и Малта в ГлаксоСмитКлайн, глобална научно-изследователска фармацевтична компания и световен лидер в няколко направления - лекарства с рецепта, лекарства без рецепта и ваксини, която оперира в България повече от 25 години и се стреми да бъде една от най-иновативните, най-ефективни и надеждните компании в областта на здравеопазването в световен мащаб.
Зоя се присъединява към компанията в началото на 2011 г. като член на екип човешки ресурси в България. През 2014г. поема ролята на мениджър Човешки ресурси, а две години по-късно -  Директор Човешки ресурси България, Кипър и Малта.     
Тя отговаря  за имплементирането на всички стратегически програми и активности в сферата на човешките ресурси, които подпомaгат лидерските екипи в трите държави в привличането и развитието на таланти. Зоя има богат опит в сферата на подбора, изграждането и управлението на човешките ресурси, както и въвеждането на гъвкави работни практики. Има магистърска степен по Управление на човешките ресурси от Университета по национално и световно стопанство, София.©2022 bapm.bg. Всички права запазени.