English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници За реклама Галерия Контакти Презентации
Ивайло Славов
Ивайло Славов е висококвалифициран мениджър и предприемач, притежаващ висока експертиза в развитието както на стартиращи, така и на утвърдени организации. Той има над 20 години международен опит в областта на информационните технологии, финансовите услуги, ИТ аутсорсинга, аутсорсинга на бизнес процеси и човешки ресурси.
Ивайло Славов е съосновател и изпълнителен директор на технологичната компания BULPROS, която е създадена през април 2010 г. Под ръководството на Ивайло Славов, в рамките само на 9 години, компанията нараства с изключително бързи темпове, удвоявайки размера си с всяка следваща година и превръщайки се в най-голямата технологична компания, която е основана в България и има български собственици.
Към настоящия момент BULPROS има над 1200 служители и общо 19 офиса в Северна Америка и Европа.
Пазарните предложения на компанията включват решения в сферата на облачни услуги и услуги за поддръжка (Cloud and Support Services), индустриална дигитализация (Industry Digitalization), киберсигурност (Cyber Security), дигитално работно място (Digital Workspace), технологични услуги и продажби (Technology Services and Sales Services) с фокус в секторите финансови   услуги   и   застраховане,   професионални   услуги,   телекомуникации,   производство,здравеопазване и търговия на дребно.

©2022 bapm.bg. Всички права запазени.